Ελλάδα

Το μήνυμα φιλολόγου για τις δραματικές στιγμές στο νοσοκομείο – «Εγκληματούν όσοι δεν πιστεύουν στον κορονοϊό»

Έζησε τον εφιάλτη του κορονοϊού και κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη. Μια ακόμα ιστορία απέναντι στον αόρατο εχθρό που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Η Ελένη Χατζημαυρούδη Φιλόλογος, ασθενής κορονοϊού μίλησε την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο με σκοπό να «απαντήσει» σε όσους συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη ή την σοβαρότητα του κορωνοϊού.

Νοσηλεύτηκε για μέρες στο ΑΧΕΠΑ και κατάφερε να βγει νικήτρια. «Δεν περίμενα ότι θα μπορέσω να βγω ζωντανή. Είναι πολύ ύπουλη ασθένεια δεν ξέρει κανείς πότε θα βρεθεί διασωληνωμένος. Η αξονική που έκανα ήταν τραγική», ανέφερε.

«Μέσα στην πτέρυγα στο ΑΧΕΠΑ, ήμασταν σε τετράκλινους θαλάμους και δεν είχαμε επαφή με τους γύρω θαλάμους. Από τα τέσσερα άτομα που ήμασταν εκεί, μια κυρία που μπήκε σε καλύτερη κατάσταση από εμένα, κατέληξε», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που δεν πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ιός, ή αρνούνται την σοβαρότητα του ιού.

Διαπράττουν έγκλημα απέναντι στους συνανθρώπους τους. Ακόμα και αν δεν πιστεύει ας μείνει σπίτι του.», ήταν το μήνυμά της προς όλους όσοι αρνούνται ακόμα και τώρα την ύπαρξη ή την σοβαρότητα του φονικού ιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε καθηγήτρια που πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές στην Καλλιθέα - Εντοπίστηκαν συσκευασίες νάιλον και ποσότητα κάνναβης
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν περίεργες κινήσεις δύο ατόμων σε πάρκο της περιοχής, έπειτα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μαθητή και καθηγήτρια, μέσα στην τσάντα της οποίας βρέθηκαν ναρκωτικά
Η 34χρονη καθηγήτρια
17
Αετονύχηδες «βούτηξαν» από 59χρονο στην Γλυφάδα 2.500 ευρώ και ράβδους χρυσού τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο - Η απάτη που οδήγησε στη σύλληψη
Τρεις δράστες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, προέτρεψαν τον 59χρονο να τοποθετήσει αντικείμενα αξίας σε αλουμινόχαρτο και να τα αφήσει έξω από το σπίτι του
Ράβδοι χρυσού 52