Ελλάδα

Το ναυάγιο του Ιονίου που τραβάει τα βλέμματα

Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τις λέξεις ναυάγιο και Ιόνιο είναι φυσικά το περίφημο και διάσημο σε όλο τον κόσμο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Ένα ναυάγιο που συνέβη πριν πολλά χρονιά και έδωσε το όνομά του στην πανέμορφη και διάσημη πλέον παραλία του νησιού με τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά.

Εκτός από αυτό όμως, υπάρχει πλέον ακόμη ένα ναυάγιο, σε ένα άλλο νησί του Ιονίου και συγκεκριμένα στη Λευκάδα. Οι εικόνες από ψηλά, που θα δεις παρακάτω, είναι καθηλωτικές.

Το ναυάγιο της Λευκάδας βρίσκεται εκεί μόλις από τον Δεκέμβριο του 2021 και όπως φαίνεται κρύβει πίσω του τη δική του θλιβερή ιστορία.

Το ιδιαίτερο και καινούριο αυτό ναυάγιο του Ιονίου το οποίο βρίσκεται στη Λευκάδα είναι στην πραγματικότητα μια παλιά και σκουριασμένη μηχανότρατα.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υποπτευόταν την ανιψιά του ο 68χρονος όπως κατέθεσε πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Μήλον της Έριδος» η περιουσία του
«Ο ανιψιός του έπαιξε πολύ ωραίο ρόλο, ό,τι ήθελε ο θείος, ”χρυσό” παιδί - Μου έλεγε: ”αδερφούλα μου θα πεθάνω ευχαριστημένος, έκανα ένα παιδί άλλο πράγμα"» αποκαλύπτει φίλη του 68χρονου
Το 68χρονο θύμα στη Φοινικούντα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Κορωπί - «Την έριξε στο δρόμο και πέρασε από πάνω την με το αμάξι»
Η οικογένειά της 40χρονης δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της την ξυλοφόρτωνε - «Δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια, έφυγε για να γλιτώσει από τον πατέρα της που την κλείδωνε στα δωμάτια» λέει συνάδελφός της
Η οικογένεια στο Κορωπί
Η διαδρομή των 22χρονων πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Άκουσα τον συνεργό να μιλάει στο τηλέφωνο» λέει μάρτυρας
Την ώρα που οι 22χρονοι δράστες πετάνε ο ένας το μπαλάκι τω ευθυνών στον άλλο, μία αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει τον εκτελεστή ότι ο συνεργός μιλούσε στο τηλέφωνο, πράγμα που αυτός αρνείται
Φοινικούντα