Ελλάδα

Τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ: Αποσωληνώθηκε ο τραυματίας που υποβλήθηκε σε επέμβαση

Ο τραυματίας μετά την αποσωλήνωσή του παραμένει στην εντατική, ωστόσο αναπνέει μόνος του και η επιστροφή του θα δρομολογηθεί για τις επόμενες ημέρες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θετικά είναι τα νέα που έρχονται από τη Ρουμανία για την κατάσταση της υγείας του τρίτου τραυματία που επέζησε από το πολύνεκρο δυστύχημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ που παραμένει στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα της Ρουμανίας αποσωληνώθηκε μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Είχε παρουσιάσει ένα οίδημα στον αυχένα και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο χειρουργείο προκειμένου να μην του αφήσει κάποιο πρόβλημα.

Συμφωνία με την ΕΡΤ ο τραυματίας μετά την αποσωλήνωσή του παραμένει στην εντατική, ωστόσο αναπνέει μόνος του. 

Η αεροδιακομιδή του για την επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μόλις αυτό καταστεί ιατρικά εφικτό και αφού δεν θα υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σταυρούλα Λεβεντάκη: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι της 45χρονης στα Χανιά – Δεύτερη κατάθεση από συγγενικό πρόσωπο «κλειδί»
Οι αρχές προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε η 45χρονη μέχρι να χαθούν τα ίχνη της ενώ κάλεσαν να καταθέσει ξανά ένα άτομο από το στενό περιβάλλον της αλλά δεν πρόκειται για τον αδερφό της
Η 45χρονη που εξαφανίστηκε