Ελλάδα

Τραγωδία στα Γιάννενα: Νεκρός 20χρονος που έπεσε από μεγάλο ύψος στην Πανεπιστημιούπολη

Οι πρώτες ενδείξεις της αστυνομίας παραπέμπουν σε αυτοχειρία

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (4/3/2026) 20χρονος στα Γιάννενα, ο οποίος βρέθηκε νωρίς το πρωί νεκρός στην Πανεπιστημιούπολη.

Στις 7:30 περίπου το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από φύλακα για άτομο που βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του έξω από το κτίριο του τμήματος Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, άμεσα έσπευσε στο σημείο η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του 20χρονου φαίνεται να προήλθε από πτώση.

Όπως φαίνεται είχε ανέβει από την εξωτερική σκάλα του κτιρίου και από κει έπεσε στο κενό. Οι πρώτες ενδείξεις της αστυνομίας παραπέμπουν σε αυτοχειρία.

Η έρευνα ωστόσο βρίσκεται προς το παρόν σε πλήρη εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Άνδρας σε αμόκ πέταξε μπουκάλια σε επιβάτες και διέλυσε κατάστημα Duty Free – Βίντεο ντοκουμέντο
Βγήκε εκτός εαυτού όταν έμαθε πως ακυρώθηκε η πτήση του - Είχε πάρει εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική - Αστυνομικοί του χορήγησαν ηρεμιστική ένεση
«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Άνδρας σε αμόκ πέταξε μπουκάλια σε επιβάτες και διέλυσε κατάστημα Duty Free – Βίντεο ντοκουμέντο
17