Ελλάδα

Τραγωδία στα Χανιά: Ένας 80χρονος αγρότης καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Ο ηλικιωμένος αγρότης είχε πάει για εργασίες στο χωράφι του αλλά δεν επέστρεφε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα

Ένας 80χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του την Τρίτη (22/04/2025) στο Σκονίζο του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, καθώς τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που χειριζόταν ο ίδιος.

Ο ηλικιωμένος αγρότης είχε πάει για εργασίες με το τρακτέρ στο χωράφι του στα Χανιά αλλά δεν επέστρεφε και δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, με αποτέλεσμα συγγενείς του να τον αναζητήσουν.

Σύμφωνα με το kriti360 τον εντόπισαν αναίσθητο δίπλα στο τρακτέρ, το οποίο είχε ανατραπεί. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ στο στο σημείο έφτασαν και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 8 άνδρες, με τους διασώστες να διαπιστώνουν ότι ο άνδρας ήταν νεκρός.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού διεξάγει το ΑΤ Πλατανιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
18