Ελλάδα

Τραγωδία στην Άνω Γλυφάδα! Μαθήτρια αυτοκτόνησε πέφτοντας από ταράτσα πολυκατοικίας

- Η 17χρονη είχε επισκεφθεί τη θεία της και την γιαγιά της στην Άνω Γλυφάδα - Φοιτούσε στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας - Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (19.09.2018)

Τραγωδία συγκλονίζει την Άνω Γλυφάδα! Μια 17χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από την ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης (19.09.2018), όταν η μαθήτρια επισκέφθηκε τη θεία και την γιαγιά της που ζουν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου.

Η 17χρονη κατοικούσε στην Καλλιθέα, όπου και φοιτούσε στο 6ο Λύκειο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, ο δήμαρχος Καλλιθέας έχει δώσει οδηγίες σε ψυχολόγους να πάνε αύριο στο σχολείο της κοπέλας για να συμπαρασταθούν στους συμμαθητές της, που έχουν πάθει σοκ με την αυτοκτονία της.

ΠΗΓΗ: notia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπούν οι γονείς των νεαρών που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στην Πάτρα: «Μας σκότωσε τα παιδιά και ζητάει 22 χιλιάρικα»
Πρόκειται για τις οικογένειες του Γιώργου και του Γιάννη που σκοτώθηκαν το 2024 σε διασταύρωση στην Πάτρα - Ο 32χρονος σεφ κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 4χρόνια με αναστολή αλλά αφέθηκε ελεύθερος
Ο 18χρονος και ο 19χρονος που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στην Πάτρα το 2024
Εξαφάνιση Λόρα: Έχει δώσει δείγμα DNA ο πατέρας της, ζητήθηκε και από την μητέρα της 16χρονης – Ενεργοποιείται η Eurojust
Για τον εντοπισμό της Λόρα ενεργοποιείται Eurojust, Ευρωπαϊκή δικαστική εντολή, ενώ θα υπάρξουν άρσεις απορρήτου, εξέταση DNA, κατ’ οίκον έρευνες, κινητά και το mail της έρευνας
Η 16χρονη Λόρα