Ελλάδα

Τραγωδία στον Πειραιά – Εργάτης έπεσε από την ανεμόσκαλα και σκοτώθηκε

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με μικρό σκάφος στο Κερατσίνι και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της περιοχής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατέληξε τελικά ο 67χρόνος Έλληνας, ο οποίος στην προσπάθειά του να ανέβει την ανεμόσκαλα σε πλοίο ανεφοδιασμού που είχε προσεγγίσει το φορτηγό πλοίο SEA RESOLVE με σημαία Βικεντίου στο αγκυροβόλιο του Πειραιά έπεσε στη θάλασσα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε καραντίνα 45 ημερών στο «Αττικόν» ο Έλληνας επιβάτης από το κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό - «Καμία ένδειξη ασθένειας»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε νέα ανάρτησή του τόνισε πως ο 70χρονος δεν νοσεί, είναι ασυμπτωματικός και επεσήμανε πως μπήκε σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους
ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο
26