Ελλάδα

Τρεις συλλήψεις για «Φρουτάκια» σε καφέ της Αττικής

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας κατά τον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αττική, όπου παίζονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια, ο προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος του καταστήματος, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια και τα προσωπικά δεδομένα.

Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ήταν σε λειτουργία παιχιδομηχανήματα, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 μηχανήματα, τύπου «Φρουτάκια» και κλειδιά για τη λειτουργία τους, 3 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), 5 οθόνες, 7 κάμερες καταγραφής εικόνας, καταγραφικό και 360 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού για φύλαξη και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία