Ελλάδα

Τρένα: Εμπορικές αμαξοστοιχίες και κάποιες επιβατικές αρχίζουν πάλι τα δρομολόγια από αύριο Τετάρτη (29/03)

Ένας μήνας συμπληρώνεται από την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη. Μετ’ εμποδίων εκτελούνται τα σιδηροδρομικά δρομολόγια έως ότου εξαλειφθεί ο κίνδυνος για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι από αύριο, Τετάρτη, 29 Μαρτίου, θα κυλήσουν στις ράγες εμπορικά τρένα, έναν μήνα μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Την ίδια ημέρα αναμένεται να εκτελεστούν και κάποια επιβατικά δρομολόγια σε Βόλο, Λαμία και Αλεξανδρούπολη.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο Προαστιακός της Αθήνας θα πάει μέχρι τη Μαγούλα. 

Σε ό,τι αφορά την επιβατική σιδηροδρομική σύνδεση Αθήνας – Θεσσαλονίκης, αυτή μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, αύριο, Τετάρτη (29.03.2023) θα ξεκινήσει και το εμπορικό τρένο που έχει μείνει στον Παλαιοφάρσαλο Λάρισας.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα 200 εκατ. ευρώ ετησίως οι παράνομες επιδοτήσεις – Οι πρώτες καταγγελίες το 2017 και τα πλαστά έγγραφα
Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις από τα 650.000 ΑΦΜ που αιτούνταν επιδοτήσεις περίπου οι 100.000 είχαν λάβει χρήματα με πλαστά έγγραφα η με κάποιο τρόπο που παρέκκλινε από την τυπική διαδικασία
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 2