Ελλάδα

Τρένο παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στην Αγίου Μελετίου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα προσπάθησε να περάσει τις γραμμές στην οδό Αγίου Μελετίου.

Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Στην περιοχή έχει σπεύσει ασθενοφόρο, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο.

Στην περιοχή υπάρχουν πεζοδιαβάσεις, ενώ και στα σημεία όπου το τρένο συναντά τον δρόμο υπάρχουν μπάρες. Δυστυχώς φαίνεται ότι η γυναίκα θεώρησε πως μπορούσε να περάσει, αλλά υπολόγισε λάθος την ταχύτητα του τρένου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απήγαγαν 20χρονο οδηγό μηχανής στα Γλυκά Νερά - «Με βάζουν στο αμάξι, με πάνε στο βουνό και με πλακώνουν στο ξύλο»
Ένας εκ των 2 συλληφθέντων παραδέχτηκε την ενοχή του και ζήτησε συγγνώμη από τον 20χρονο - «Δεν είχα λεφτά και με απείλησαν κλείνοντας μου για την επόμενη μέρα να τους πάω χρήματα» τονίζει το θύμα
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
3