Ελλάδα

Τριζόνια: Μια ξεχωριστή εκδρομή στο νησί – έκπληξη του Κορινθιακού

Σε κοντινή απόσταση από την Αττική, βρίσκεις πάντα τον τρόπο και τις τοποθεσίες που θα σε μαγέψουν και θα παρατείνουν για λίγο την καλοκαιρινή και χαλαρωτική αύρα.

Εκτός από τους δημοφιλείς προορισμούς, υπάρχουν μικρά διαμαντάκια που δεν έχουν ανακαλύψει πολλοί και αξίζει να τα γνωρίσεις.

Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος δεν τα θα επισκεφθείς μόνο μία φορά. Μια τέτοια περίπτωση είναι το νησί – έκπληξη του Κορινθιακού, τα Τριζόνια.

Μπορεί να μην τα έχεις ακούσει ξανά αλλά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για το ότι πρέπει να βρεθείς εκεί με την πρώτη ευκαιρία. Ένα νησάκι που δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα αποτελώντας εξάλλου το μοναδικό κατοικημένο νησί στον Κορινθιακό Κόλπο.

Τα Τριζόνια είναι ένα μικρό νησάκι μόλις πέντε λεπτά απόσταση από την ηπειρωτική Ελλάδα που αποτελεί την επιτομή της ηρεμίας για μια μονοήμερη εκδρομή.

Το νησάκι του Κορινθιακού βρίσκεται λιγότερο από 500 μέτρα μακριά από τις ακτές της Φωκίδας οπότε όποιος βρίσκεται στη Ρούμελη για διακοπές, αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να το επισκεφθεί. Για να πας εκεί, θα πάρεις απλώς ένα από τα καϊκάκια και θα βρεθείς στο ήρεμο νησάκι σε 5 λεπτά και με κόστος μόλις 2 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια