Ελλάδα

Τροχαίο στο Σχηματάρι: Δεξαμενή αυτοκινήτου με νερό προκάλεσε την τραγωδία με τον αστυνομικό διευθυντή – Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος

Εξετάζεται αν ο οδηγός του αυτοκίνητου είχε καταναλώσει αλκοόλ - Πώς συνέβη η τραγωδία

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα στο Σχηματάρι, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός διευθυντής, Απόστολος Μάσπερο και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο το οποίο συνέβη το βράδυ της Κυριακής (12.01.25) στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Σχηματαρίου, στο ρεύμα προς Αθήνα, προκάλεσε μία δεξαμενή νερού ενός αυτοκινήτου που προπορευόταν της μηχανής, την οποία οδηγούσε ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος αστυνομικός διευθυντής έκανε με τη μηχανή ελιγμό αριστερά, προκειμένου να αποφύγει μία πλαστική δεξαμενή νερού που είχε πέσει από ένα αυτοκίνητο δεξιά του οδοστρώματος. Δυστυχώς, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. δεν κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και στην οποία επέβαινε η 53χρονη σύζυγός του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας της και στη συνέχεια να προσκρούσει στις μεταλλικές μπάρες ασφαλείας. 

Ο 48χρονος και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Βοιωτίας. Όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ. ελήφθη η αναγκαία ποσότητα αίματος και ούρων, προκειμένου να διερευνηθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή αν είχε κάνει χρήση τοξικών ουσιών. 

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χιόνια στην Αττική το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
«Υπάρχει αυξημένη πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων και τοπικών χιονοπτώσεων σε τμήματα της Αττικής, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά του νομού και σε υψόμετρα άνω περίπου των 400 μέτρων»
Καιρός 15
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
5
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του