Ελλάδα

Τσικνοπέμπτη 2017: Δείτε με τι καιρό θα τσικνίσουμε

Με τι καιρό θα γίνει το παραδοσιακό τσίκνισμα της Τσικνοπέμπτης;

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως ο καιρός εκτός από το τσουχτερό κρύο, που είναι ήδη αισθητό στη χώρα μας, δεν θα εμποδίσει τους…ψήστες. Στη Μακεδονία, τα Ανατολικά Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Μόνο στα Ανατολικά Ηπειρωτικά αναμένονται και κάποιες ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι στα Δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Στα Ανατολικά, βόρειοι βοριοανατολικοί 4 με 6 στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. 

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα ανατολικά. Στα βόρεια ηπειρωτικά κατά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεμιστοκλέους για τη δωρεά σπέρματος από Δανό με καρκινογόνο μετάλλαξη: «Μπορεί να υπάρχουν 12 οικογένειες από τον ίδιο δότη στην Ελλάδα»
«Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν πρέπει να προκαλέσει πανικό, γενετικές μεταλλάξεις μπορεί να συμβούν τόσο σε εγκυμοσύνη από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή όσο και σε φυσιολογική κύηση» λέει ο υφυπουργός Υγείας
Μάριος Θεμιστοκλέους
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ουδέποτε του ζητήθηκε να επιδείξει άδεια οδήγησης που νομίμως κατέχει» – Η ανακοίνωση του δικηγόρου του
«Πραγματικός οδηγός του οχήματος ήταν ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 33