Ελλάδα

Τσίπρας: Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου κατέθεσε το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για την επέτειο των 40 χρόνων από την εξέγερση.

“Η εξέγερση του πολυτεχνείου παραμένει ζωντανή στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και το μήνυμα της λαϊκής ενότητας και της αντίστασης για δημοκρατία, ζωή και αξιοπρέπεια είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ” δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο, το πρωί.

“Σήμερα όπως και τότε είναι ώριμο και διάχυτο το αίτημα στην κοινωνία για μια μεγάλη αλλαγή και για απαλλαγή από το καθεστώς της καταστροφής, της συρρίκνωσης της δημοκρατίας και της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής” πρόσθεσε μεταξύ άλλων.


Στεφάνι στο μνημείο κατέθεσε νωρίτερα και ο γραμματέας της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης

Διαβάστε

Η θητεία στα χρόνια της χούντας – 2 φοιτητές που τους έκοψαν την αναβολή ως τιμωρία θυμούνται

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Θεσσαλονίκη: Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Πολυτεχνείου

“Πολυτεχνείο 1973” – Έκθεση φωτογραφίας υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων

Η ΕΡΑ εκπέμπει από το Πολυτεχνείο

Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα στο κέντρο για το Πολυτεχνείο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια απαγορεύουν δημοσιεύματα για την ιδιωτική ζωή και την περιουσία τους – Η ανακοίνωση
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, επιφυλασσόμαστε να προβούμε άμεσα στις αναγκαίες νόμιμες ενέργειες κατά παντός υπευθύνου»
Τα παιδιά του Αλέξη Κούγια 2
«Ευθύνη της πολιτείας η προστασία των Πανεπιστημίων», σημειώνει η πρυτανεία της Νομικής Σχολής για την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων
«Η διοίκηση της σχολής ενημέρωσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία για το συμβάν, η οποία ανταποκρίθηκε αλλά όταν έφτασε στο κτίριο, οι εισβολείς είχαν εξαφανιστεί»
O χτυπημένος διδακτορικός φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθήνας