Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ: «Χρυσό» ομαδικό δελτίο σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη – Πέντε νικητές θα μοιραστούν 4,2 εκατομμύρια ευρώ

Αξέχαστη θα μείνει η χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ σε πέντε τυχερούς Θεσσαλονικιούς, καθώς μοιράστηκαν το ποσό των 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας του δημοφιλούς παιχνιδιού, προέκυψαν από ομαδικό δελτίο, το οποίο δημιούργησε το κατάστημα ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 15.

«Από χθες η χαρά μας είναι απερίγραπτη. Ολόκληρη η πόλη συζητά τη μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε το κατάστημά μας. Οι νικητές σίγουρα θα περάσουν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι», τονίζει ο κ. Γιάννης Κολοκυθάς, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου ΟΠΑΠ, όπου έλαχε να πωληθεί το τυχερό δελτίο του ΤΖΟΚΕΡ.

Το ομαδικό δελτίο και τα κέρδη

Σχετικά με αυτό, ο κ. Κολοκυθάς αναφέρει: «Το ομαδικό δελτίο με το τυποποιημένο σύστημα περιείχε 500 στήλες, με συγκεκριμένες επιλογές αριθμών και κωδικό το νούμερο 25. Κόστισε συνολικά 250 ευρώ, με τον κάθε παίκτη να καταβάλει το αντίτιμο των 50 ευρώ», σημειώνει ο κ. Κολοκυθάς.

«Τα ομαδικά δελτία είναι πολύ δημοφιλή στο πρακτορείο μας. Ο κόσμος τα προτιμά γιατί μπορεί να αυξήσει τις στήλες στο δελτίο του μοιράζοντας το κόστος, ενώ εισπράττει ξεχωριστά τα κέρδη. Οι περισσότεροι παίζουν παρέα με φίλους, την οικογένειά τους ή ακόμη και με συναδέλφους, κάνοντας την συμμετοχή στο παιχνίδι πιο διασκεδαστική».

Σχετικά με τα κέρδη, υπογραμμίζει: «Μαζί με τις δύο επιτυχίες που σημείωσε το δελτίο στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ, οι πέντε νικητές κερδίζουν περισσότερα από 855.000 ευρώ έκαστος. Οι τέσσερις από τους υπερτυχερούς είναι χρόνια πελάτες στο κατάστημά μας. Μάλιστα, ο ένας μας εμπιστεύεται την τύχη του εδώ και 35 χρόνια».

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Τσιμισκή

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Κολοκυθά επί της οδού Τσιμισκή 15, σημειώνει μια μεγάλη επιτυχία. «Έχουμε μοιράσει ξανά κέρδη στο παρελθόν, δημιουργώντας ομαδικά δελτία. Το 2019 φέραμε τύχη σε πελάτες μας που μοιράστηκαν περίπου 600.000 ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ και 1,5 εκατ. ευρώ στο ΛΟΤΤΟ, το ενώ το 2007 το ομαδικό μας σύστημα είχε μοιράσει 4.100.000 ευρώ», τονίζει ο κ. Κολοκυθάς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
5
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά