Ελλάδα

Τζώρτζης Μονογυιός: Η αδερφή του έμαθε από τους δημοσιογράφους ότι είναι ο νεκρός στο τροχαίο στην Βούλα

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας όταν κλήθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού προκειμένου να αναγνωρίσει την σορό του αδερφού της Τζώρτζη ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο τροχαίο στην Βούλα οδηγώντας την καινούρια του Ferrari. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βούλας. Το επόμενο βήμα ήταν να γίνει από στενό συγγενή του το δύσκολο έργο της αναγνώρισης. 

Τραγική λεπτομέρεια: η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο για το οποίο ξαφνικά μιλούσε όλη η Ελλάδα. Η γυναίκα έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Εκεί, την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. 

Η κα Μονογυιού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, έμεινε στο νοσοκομείο έως τη μια μετά τα μεσάνυχτα. 

Click4More Κατερίνα Μονογυιού στο newsit.gr: «Είναι μεγάλος ο πόνος»

Η σορός του άτυχου 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα. 

Η οικογένεια περιμένει να δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα προκειμένου να προχωρήσει η νεκροτομή. 

ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στο «ραντεβού θανάτου» οπαδών στη Χαλκίδα – «Ξεψύχησε στα χέρια πολιτών και γιατρών»
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει 3 άτομα και αναζητούν άλλα 2 - Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως άγνωστοι παράτησαν τον 23χρονο στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν
Νοσοκομείο
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη
«Αφαίρεσαν τη ζωή» του Echo, του σκύλου που εντόπισε την σορό του Μπάμπη Κούτσικου και συμμετείχε στις έρευνες για τον Βασίλη Καλογήρου
«Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει δελτίο τύπου που θα αναφέρεται ο λόγος που μας αφαίρεσαν από την ζωή μας τον Echo μας!!! Καλό παράδεισο ψυχή μας»
O σκύλος Εcho