Ελλάδα

Β. Καπέλιος: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της Πυροσβεστικής

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) επελέγη για τη θέση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ο Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος.

Ο Μεσσήνιος νέος υποστράτηγος Β. Καπέλιος γεννήθηκε το 1961 στο Κοπανάκι. Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αιγαίου – Σχολή Επιστημών της Διοικήσεως – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά και της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Έχει επιμορφωθεί στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης – Τομέας Χωροταξίας και Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού «Προστασία Δασών» και στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων «Νέες Βασικές Δεξιότητες με Ψηφιακή Τεχνολογία».

Έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποιήσεων ως οικονομολόγος, διοικητικό στέλεχος του δημοσίου τομέα (ΑΕΙ) και ως επιθεωρητής κτηρίων και πυρασφάλειας.

Διαθέτει και διδακτική δραστηριότητα, καθώς έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Καλαμάτας, του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας, ενώ έχει συνεργαστεί εκπαιδευτικά με το ΚΕΚ του Δήμου Καλαμάτας (Integration, Αγροτικό Δίκτυο ΡRΙΜ ΑΣΠΑ Α.Ε.).

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΠΗΓΗ: PATRIS NEWS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στα Βορίζια: Οι αρχές ψάχνουν και δεύτερο άτομο που βρισκόταν μαζί με τον 43χρονο την ώρα που πυροβολούσε
Το βίντεο ντοκουμέντο που είναι στα χέρια της ΕΛΑΣ, δείχνει τον 43χρονο άντρα να κρατάει το καλάσνικοφ και να πυροβολεί κατά ριπάς προς το σημείο της συμπλοκής
Όπλα στα Βορίζια
Βίντεο με τον 43χρονο να πυροβολεί την ώρα του μακελειού στα Βορίζια στα χέρια της ΕΛΑΣ - Τη Δευτέρα απολογούνται τα τρία αδέρφια
Ο γαμπρός του 39χρονου Φανούρη Καργάκη συνελήφθη από τις αρχές, αφού έπειτα από μαρτυρίες που τον «έκαψαν», η ΕΛΑΣ εντόπισε σε κτήμα ιδιοκτησίας του, όπλα και φυσίγγια
Βορίζια
5