Ελλάδα

Βασίλης Καλογήρου: Στο Ανθρωποκτονιών ο φάκελος του θανάτου του

Ο αρμόδιος Εισαγγελέας της Λάρισας που χειρίζεται την υπόθεση του 39χρονου ζήτησε να διαβιβαστεί ο φάκελος στο Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα

Να διαβιβαστεί ο φάκελος με τη δικογραφία του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου στην υπηρεσία των Ανθρωποκτονιών αποφάσισε ο αρμόδιος Εισαγγελέας της Λάρισας που χειρίζεται την υπόθεση του 39χρονου που βρέθηκε νεκρός σε λόφο του Τυρνάβου.

Συγκεκριμένα όλο το υλικό από τον φάκελο του θανάτου του Βασίλη Καλογήρου θα σταλεί από την Λάρισα στην Αθήνα και η προανάκριση αναμένεται να γίνει από τους άνδρες του Ανθρωποκτονιών. 

Μετά από 90 ημέρες ερευνών από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, η υπόθεση του θανάτου του 39χρονου θα περάσει στα χέρια των ανδρών της υπηρεσίας του Ανθρωποκτονιών της Αττικής.

Αν και τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αρχές δεν δείχνουν ότι η πλάστιγγα γέρνει προς τα σενάρια της δολοφονίας ή της αυτοκτονίας, ωστόσο θα γίνουν και περαιτέρω έρευνες.

Η οικογένεια του Βασίλη Καλογήρου εξακολουθεί να επιμένει στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας, ενώ δεν έχει σταματήσει να επικαλείται πολλά ερωτήματα για την εξαφάνιση αλλά και για τις συνθήκες του θανάτου του 39χρονου. 

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν καταθέσει στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές περισσότερα από 60 άτομα, μεταξύ των οποίων οι γονείς κι ο θείος του άτυχου 39χρονου. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο αίμα του 39χρονου, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα αντιψυχωσικού φαρμάκου, που δεν αγγίζει ούτε τα θεραπευτικά επίπεδα. 

Παράλληλα, εντοπίστηκε τμήμα του δαχτύλου του κομμένο με τομή, η οποία φαίνεται σαν να έγινε από αιχμηρό αντικείμενο.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος του 2024 και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου ο Βασίλης Καλογήρου εξαφανίστηκε από τη Λάρισα, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης βόλτας του.

Η σορός του βρέθηκε στις 17 Φεβρουαρίου στην Περαχώρα Τυρνάβου, προκαλώντας οδύνη στους δικούς του ανθρώπους που ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αδερφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας για διακοπές με υπερπολυτελές γιοτ στο Βόρειο Αιγαίο
Εκτός από το γιοτ Evrima , έχουν ενοικιαστεί τρία μικρότερα σκάφη για ημερήσιες εκδρομές και θαλάσσιες περιηγήσεις του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας και της συνοδείας του
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Muqrin bin Abdulaziz
1
Στον Κορυδαλλό οδηγείται η Ειρήνη Μουρτζούκου: Το πόρισμα για τον μικρό Παναγιωτάκη και η «βόμβα» για την μητέρα του
Όσα ανέφερε η Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το Σαββατοκύριακο, οι κατηγορίες για τη μητέρα του Παναγιωτάκη και η VIP πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού δίπλα στην Πισπιρίγκου
Μεταγωγή της 25χρονης Ειρήνης Μουρτζούκου από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στο Δικαστικό Μέγαρο Αχαΐας
5
Στο «φούρνο» η χώρα με νέο κύμα καύσωνα όλη την εβδομάδα - Εκρηκτικό «κοκτέιλ» με αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών
Οι υψηλές θερμοκρασίες που θα ξεπεράσουν τους 37 βαθμούς Κελσίου θα επιμείνουν και τις βραδινές ώρες, με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική ακόμη και μετά την δύση του ηλίου
Καιρός 1
«Υπάρχουν στοιχεία ότι η μητέρα του Παναγιωτάκη ευθύνεται για τον θάνατό του» λέει ο δικηγόρος της Μουρτζούκου - «Η Ειρήνη βιάστηκε στο σώμα και στην ψυχή»
Η Ειρήνη Μουρτζούκου στο απολογητικό της υπόμνημα το πρωί της Κυριακής, έριξε ξεκάθαρα την ευθύνη στην φίλη της Πόπη, για το θάνατο του μικρού αγοριού
Η Ειρήνη Μουρτζούκου 5