Ελλάδα

Βεντέτα στα Βορίζια: Η στιγμή που απομακρύνεται το αυτοκίνητο του 39χρονου που έπεσε νεκρός

Το όχημα πρόκειται να εξεταστεί από πραγματογνώμονες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας

Αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν, ώρες μετά τους πυροβολισμούς στα Βορίζια Ηρακλείου, το αυτοκίνητο του 39χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα ανεξέλεγκτα πυρά. 

Το όχημα, όπως φαίνεται στο βίντεο από το Κρήτη TV, είναι διάτρητο από δεκάδες σφαίρες και μεταφέρεται εκτός του χωριού, προκειμένου να εξεταστεί από πραγματογνώμονες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Από το μακελειό, έπεσαν νεκροό δυο άνθρωποι ένας 39χρονος και μια 55χρονη γυναίκα η οποία «έσβησε» από ανακοπή αποτέλεσμα της σοκαριστικής κατάστασης. 

Ο νεκρός άνδρας, είναι μέλος της οικογένειας Καργάκη και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου έσπευσαν δεκάδες συγγενείς, ενώ η νεκρή γυναίκα, από την πλευρά της οικογένειας Φραγκιαδάκη, η οποία είχε έρθει από τα Χανιά για το μνημόσυνο του πατέρα της, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ.

Οι υπόλοιποι κάτοικοι του χωριού κλειδώθηκαν μέσα στα σπίτια τους και απλά άκουγαν τις ριπές των καλάσνικοφ. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. μπήκαν στο χωριό και οι πυροβολισμοί σταμάτησαν.

Στο σημείο έχουν μεταβεί άνδρες της σήμανσης για την περισυλλογή των αποδεικτικών στοιχείων.

Ο «πόλεμος» μεταξύ μελών των δύο οικογενειών μεταφέρθηκε στο φαράγγι Βοριζίων. Σύμφωνα με κατοίκους των γύρω περιοχών ακούν τους πυροβολισμούς μέσα από το φαράγγι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αντικείμενα που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία μεγάλης αξίας βρέθηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στην Θεσσαλονίκη
Έπειτα από έλεγχο σε πλοίο εμπορευματοκιβωτίων με την σημαία της Πορτογαλίας καθώς και πληροφορίες από την Europol εντοπίστηκαν ρούχα, τσάντες, ρολόγια, υπολογιστές και
Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Ο Γιώργος Τσαγκαράκης αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους – Του επιβλήθηκε και εγγύηση 50.000 ευρώ
Ο γνωστός γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης αρνήθηκε το βαρύ κατηγορητήριο, υποστηρίζοντας ότι οι πίνακες του ήταν παμπάλαια κειμήλια που ήταν εκεί από την εποχή του πατέρα του
Γιώργος Τσαγκαράκης 9
Ελληνοβρετανός παραχώρησε στον Γιώργο Τσαγκαράκη το Ευαγγέλιο του 1745 - «Το απέκτησα νόμιμα»
Ένας 71χρονος Ελληνοβρετανός φέρεται να έδωσε αντικείμενα αξίας στον γκαλερίστα - Η δικαστική διαμάχη για πλαστούς πίνακες που είχε στο παρελθόν και οι 17 καταγγέλλοντες που αναμένεται να καταθέσουν
Ο γκαλερίστας Γιώργος Τσαγκαράκης
10