Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια – Δικηγόρος ιερέα: Καμία σεξουαλική επαφή με την 14χρονη

Προκλητικός ο ιερέας στα Κάτω Πατήσια για την ανήλικη - «Ίσως με είχε ερωτευτεί αλλά εγώ δεν ενέδωσα»

Ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια διαψεύδει πως υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του. Την ώρα μάλιστα που υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι αρρωστημένες πράξεις του 37χρονου δεν είχαν να κάνουν μόνο το 14χρονο κοριτσάκι. 

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (31.01.2022) στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Γώγος, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, τόνισε ότι η δικογραφική πραγματικότητα, απέχει πολύ από την τηλεοπτική πραγματικότητα. Υπογράμμισε ότι για όλα αυτά που ακούγονται για τον πελάτη του δεν υπάρχουν καταγγελίες, παρά μόνο μια, αυτή του βιασμού της 14χρονης. 

Ο Κωνσταντίνος Γώγος υποστήριξε για ακόμη μια φορά ότι ο πελάτης του δεν είχε καμία απολύτως σεξουαλική επαφή με την ανήλικη κοπέλα κι αυτό αποδείχθηκε κι από την ιατροδικαστική εξέταση. Συμπλήρωσε δε, πως η Αστυνομία παρακολουθούσε τον πελάτη του επί μήνες, 24 ώρες το 24ωρο και δεν καταγράφηκε απολύτως τίποτα από αυτά που του καταγγέλλονται.

Όσον αφορά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κοπέλα που εμφανίσθηκε ως baby sitter και φέρεται να είναι έχει κακοποιηθεί από τον ιερέα, ο Κωνσταντίνος Γώγος σημείωσε ότι δεν αποτελεί καταγγελία γιατί η ίδια δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του πελάτη του.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρία που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, ο 37χρονος ιερέας συνήθιζε επίσης να παίρνει ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα. Τα παραπάνω αποκάλυψε μία κυρία που κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (30.01.2022) στον ΑΝΤ1. «Ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αλεξάνδρα.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις