Ελλάδα

Νεκρή και η 24χρονη τραυματίας του τροχαίου στην Πέτρου Ράλλη – Video ντοκουμέντο: Η τρελή πορεία του Smart λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο

- Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 24χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη
- Είχε διαμελιστεί και είχαν πληγεί τα περισσότερα ζωτικά της όργανα
- Στο video ντοκουμέντο έχουν καταγραφεί τα τελευταία λεπτά πριν από την τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη
- Σκότωσε μια γυναίκα μπροστά στα μάτια του άνδρα της και έναν νεαρό αστυνομικό
- Όλο το χρονικό του τροχαίου

Είναι λίγες στιγμές πριν το Smart του 27χρονου Μάριαν Έρβις αρχίσει να σκορπά το θάνατο και τον πανικό στην Πέτρου Ράλλη, παρασύροντας στο θάνατο τρεις ανθρώπους, δυο γυναίκες και έναν 23χρονο αστυνομικό.

Ο νεαρός οδηγός, που ισχυρίστηκε πως πάσχει από επιληψία και έπαθε κρίση γι’ αυτό προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο, χτύπησε ένα ταξί πριν φτάσει στην Πέτρου Ράλλη και δεν θέλησε να σταματήσει για να δώσει τα στοιχεία του, αλλά επέλεξε να διαφύγει.

Στο video ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο φαίνεται ξεκάθαρα η τρελή πορεία του μοιραίου Smart. Είναι λίγα λεπτά πριν γίνει το μακελειό.

Από την τρελή του πορεία ακρωτηριάστηκε μια 24χρονη γυναίκα, η οποία νωρίς το πρωί της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας όπου νοσηλευόταν από χθες. Η νεαρή γυναίκα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αφού το Smart της έκοψε το ένα πόδι και από την παράσυρσή της είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές τα ζωτικά της όργανα. 

Νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην εντατική μετά από πολύωρο χειρουργείο. Στις 06:00 το πρωί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι άλλοι δυο τραυματίες είναι στο Τζάνειο. Πρόκειται γαι τον 27χρονο οδηγό και έναν 61χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος έχει κάταγμα κνήμης και βραχίονα, όπως δήλωσε στο Newsit, ο Νικόλαος Φαρμάκης, διευθυντής της Γ Χειρουργικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


 

Το χρονικό του τροχαίου

Το μικρό αυτοκίνητο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στα 200 μέτρα από το Αλλοδαπών παραβιάζει το κόκκινο, χτυπάει ένα ταξί και στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνει και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε αρχίζει το μακελειό!

Παρασύρει αρχικά μια γυναίκα η οποία μόλις είχε κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της. Από την πρόσκρουση η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, διαμελίζεται μπροστά στα μάτια του άνδρα της. Το Smart συνεχίζει την τρελή του πορεία και στα 50 μέτρα πέφτει πάνω σε τρείς πεζούς.

Το αυτοκίνητο ανατρέπεται και ο οδηγός επίσης αλβανικής καταγωγής, εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό. Όταν φτάνει η τροχαία στο σημείο, βρίσκει την γυναίκα διαμελισμένη και άλλον έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας νεκρό. Ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός και βρισκόταν στην περιοχή για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο στο Αλλοδαπών.

Επίσης μια γυναίκα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρισιμότατη κατάσταση με ακρωτηριασμένα τα κάτω άκρα και άλλος ένας άνδρας επίσης σοβαρά τραυματισμένος, αιγυπτιακής καταγωγής.

Ο οδηγός του Smart απεγκλωβίζεται και μεταφέρεται ελαφρά τραυματίας στο Τζάνειο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο «ληστής με τα τατουάζ» και οι κατασκευαστές της βόμβας που εξερράγη στη Θεσσαλονίκη - Η 39χρονη άφησε τον μηχανισμό και γύρισε να τον ελέγξει
Η 39χρονη είχε σχέσεις με τον λεγόμενο «ληστή με τα τατουάζ», ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 4 χρόνια κι είχε κλέψει την τράπεζα στη Μητροπόλεως, «χτύπημα» στο οποίο συμμετείχε και η νεκρή γυναίκα
Φωτογραφία από το σημείο της έκρηξης της βόμβας στη Θεσσαλονίκη 8
Αθώος ο 67χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη στις Σέρρες για κατασκοπεία - Τον «τσάκωσαν» να φωτογραφίζει στρατόπεδο
Η σύλληψη σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής όταν ο 67χρονος εντοπίστηκε από στρατιωτικούς έξω από το στρατόπεδο του «Ίλαρχου Γεωργίου Κλεισάρη» να βγάζει φωτογραφίες
Η πύλη ενός στρατοπέδου 4
Ανανεώθηκε πριν 53 λεπτά