Ελλάδα

Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση του Άκη Τσοχατζόπουλου

"Βρέθηκα στη φυλακή, διασύρθηκα, διαπομπεύτηκα, λιθοβολήθηκα, στην κυριολεξία ξεφτιλίστηκα. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό", είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Σταμάτη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Αυτοψία". 

Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, μίλησε για την αποφυλάκιση του, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέση την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

“Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετιθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος (σσ ο πρώην υπουργός)”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως “ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος”, ενώ αναφέρθηκε και στην επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο.

“Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική”.

Σε αυτό το φωτογραφικό υλικό, περιλαμβάνεται και η σοκαριστική φωτογραφία που ανέβασε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στον λογαριασμό του στο twitter ο Αντώνης Σρόιτερ.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον γνωστό πολιτικό, έκανε μια κατάθεση ψυχής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ο κύριος Τσοχατζόπουλος δεν ξέρει πόσο τον λάτρεψα, του συμπεριφέρομαι ως μωρό, όπως το παιδί μου. Είναι πολύτιμοι άνθρωποι για μένα”.

Ωστόσο, η ίδια παραδέχτηκε ότι επέρριψε ευθύνες στον σύζυγο της, για όλα όσα εκείνη τράβηξε αυτά τα χρόνια.” Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες”, είπε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση σε δύο πρώην στενούς συνεργάτες του κυρίου Τσοχατζόπουλου. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα. “Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας”, είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Εισαγγελία Αιτωλοακαρνανίας έδρασε χωρίς καθυστέρηση» λένε εισαγγελικές πηγές για τη δολοφονία του 95χρονου από τον 67χρονο στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, στις καταθέσεις τους τα δύο παιδιά του δράστη είχαν κατηγορηματικά αποκλείσει ότι ο αδελφός τους κακοποιούσε τον πατέρα τους
Περιπολικό έξω από το σπίτι όπου ο 67χρονος πρώην αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 95χρονο πατέρα του 4
Καταγγελία εργαζομένων «Αγίου Σάββα»: 12 υγειονομικοί υπέστησαν εγκαύματα στα χειρουργεία του «Ελπίς» από ακτινοβολία UV
Οι εργαζόμενοι χειρούργησαν επί 11 συνεχόμενες ώρες με τις λάμπες σε λειτουργία, γεγονός που οδήγησε σε εκτεταμένα εγκαύματα στα μάτια και σε ακάλυπτα σημεία του σώματός τους
Νοσοκομείο Άγιος Σάββας 6