Ελλάδα

Βοιωτία: Ελεύθερη η 62χρονη που έθαψε τη μητέρα της σε στάβλο για να συνεχίζει να παίρνει τη σύνταξη

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού», «ψευδή κατάθεση», «ανθρωποκτονία από αμέλεια» και «απάτη»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ενώπιον των δικαστών βρέθηκε σήμερα (22.09.2025) η 62χρονη Διευθύντρια ΚΕΠ στη Βοιωτία, προκειμένου να λογοδοτήσει για την πράξη της να θάψει σε στάβλο τη μητέρα της, προκειμένου να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξη και το επίδομά της. 

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θήβας όπου ζήτησε και έλαβε αναβολή για την απολογία της και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη- η δίκη της αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου 2025. 

Η 62χρονη, είχε ανοίξει ένα αυτοσχέδιο λάκκο -σε ένα χώρο που παλιότερα λειτουργούσε ως στάβλος στο χωριό Κλειδί στη Βοιωτία. Εκεί η 62χρονη έθαψε την υπερήλικη μητέρα της με τη βοήθεια ενός άνδρα. Απέκρυψε τον θάνατο της και φυσικά την αποτρόπαια πράξη της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει το επίδομα αναπηρίας και τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Σε βάρος της 62χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για «μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού», «ψευδή κατάθεση», «ανθρωποκτονία από αμέλεια» και «απάτη» και οδηγήθηκε στις εισαγγελικές αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 9
Απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας που είχε καταγγείλει ο Σπύρος Μαρτίκας για απάτη – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
Δεν παραπέμπεται σε δίκη για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονταν ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος - Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους κρατούνται στον Κορυδαλλό
Περιπολικό