Ελλάδα

Βόλος: Ο δρόμος «καρμανιόλα» που στοίχισε τη ζωή στον Κώστα και στη Κερασία – Σήμερα η κηδεία του πατέρα του 32χρονου

Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του 32χρονου Κώστα Παπακωνσταντίνου και της 31χρονης συζύγου του Κερασίας Αλιμαντήρη

Μόλις πριν από έξι μήνες η Κερασία και ο Κωνσταντίνος, στάθηκαν μπροστά στο ιερό της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ζώντας μια από τις ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους. Όμως, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στο νεαρό ζευγάρι από τον Βόλο που σκοτώθηκε στο φρικτό τροχαίο το απόγευμα της Κυριακής (9.3.2025). 

Το ζευγάρι είχε πάει μια βόλτα με τη μηχανή την Κυριακή. Επιστρέφοντας στον Βόλο, η μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι συγκρούστηκε με ένα αγροτικό φορτηγό με αποτέλεσμα τα δύο παιδιά να βρουν τραγικό θάνατο στο τροχαίο λίγο πριν την είσοδο στα Κάτω Λεχώνια. Στην είδηση του θανάτου του ζευγαριού ο πατέρας του 32χρονου Κωνσταντίνου υπέστη εγκεφαλικό και ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως το ζευγάρι συγκρούστηκε με το αγροτικό και εκτοξεύτηκε πάνω από το όχημα. Τα δύο παιδιά, παρά το γεγονός ότι φορούσαν κράνη, βρήκαν ακαριαίο θάνατο… Συγγενείς του ζευγαριού υποστηρίζουν πως το αγροτικό, που βγήκε από παράδρομο, πιθανότατα τους «έκλεισε». Ωστόσο, η σύζυγος του 82χρονου οδηγού του αγροτικού σημείωσε πως ο άντρας της είχε βγει κανονικά στον δρόμο και κατάλαβε το χτύπημα από πίσω.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως πρόκειται για έναν δρόμο καρμανιόλα. Το δυστύχημα συνέβη σε ένα «τυφλό» σημείο, όπου δεν υπάρχει καλή ορατότητα για τους οδηγούς που βγαίνουν από τον παράδρομο.

 

Σημειώνουν πως πολλά τροχαία έχουν σημειωθεί στο ίδιο σημείο. Ο δρόμος που έγινε το μοιραίο δυστύχημα είναι στενός και μια μεγάλη ευθεία, ενώ όποιος θέλει να βγει στον κεντρικό δρόμο από παραδρόμους δεν έχει καλή ορατότητα και κινδυνεύει.

Μάλιστα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το σήμα του STOP που βρίσκεται στον παράδρομο είναι τοποθετημένο κάποια μέτρα πριν τον κεντρικό δρόμο, ενώ η ορατότητα είναι τόσο κακή που το όχημα θα πρέπει να βγει αρκετά προς τον κεντρικό δρόμο για να βεβαιωθεί αν έρχεται ή όχι άλλο όχημα.

Τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο
Φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου στον Βόλο

Σήμερα η κηδεία του πατέρα – Αύριο του ζευγαριού

Γονείς, συγγενείς και φίλοι θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 74χρονο Θανάση Παπακωνσταντίνου, πατέρα του Κωνσταντίνου. Η κηδεία του θα γίνει στις 4.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού στον Βόλο.

Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του 32χρονου Κώστα Παπακωνσταντίνου και της 31χρονης συζύγου του Κερασίας Αλιμαντήρη. Συγγενείς και φίλοι αφήνουν λίγα λουλούδια στο κατάστημα ανταλλακτικών που διατηρούσε το ζευγάρι στον Βόλο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ταλαιπωρία δίχως τέλος για τους ταξιδιώτες των Χριστουγέννων - Εκτροπές, παρατημένα τρακτέρ και ουρές χιλιομέτρων
Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, η κατάσταση να είναι κάπως καλύτερη αφενός γιατί τα τρακτέρ έχουν πλέον σταθμεύσει στα δεξιά των δρόμων και αφετέρου γιατί η έξοδος φαίνεται να κορυφώθηκε χθες
Η ουρά Αθηνών - Λαμίας
Με μπόρες και ισχυρές καταιγίδες τα κάλαντα των Χριστουγέννων, σε ποιες περιοχές θα βρέξει - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Εξασθένηση των ισχυρών φαινομένων προβλέπεται, στα δυτικά τη νύχτα της Τετάρτης 24-12-2025 προς Πέμπτη 25-12-2025 και στις υπόλοιπες περιοχές το απόγευμα της ημέρας των Χριστουγέννων
Καρυοθραύστης και άνθρωποι με ομπρέλες
Καιρός σήμερα: Ισχυρά φαινόμενα σε πολλές περιοχές της χώρας – Καταιγίδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 14 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ – Η ανάρτηση της κόρης της, Έλενας Ακρίτα
Ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και τον Οκτώβριο του 1986, ο Ανδρέας Παπανδρέου της ανέθεσε καθήκοντα υφυπουργού Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων
Η Σύλβα Ακρίτα με την κόρη της Έλενα Ακρίτα, σε παλαιότερη φωτογραφία τους ΑΠΕ-ΜΠΕ 9
Κάλαντα με τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς και τους οδηγούς να ελπίζουν να αποφύγουν τους χωματόδρομους - Η Οδύσσεια των εκδρομέων
Για την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου αισιοδοξεί ότι η βελτιωμένη εικόνα σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο που επικράτησε τις βραδινές ώρες, θα συνεχιστεί
Οδύσσεια των εκδρομέων των γιορτών
41