Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

Βραδινή… έξοδος της ΕΛΑΣ σε παράνομα πάρκινγκ καταστημάτων – 15 συλλήψεις

Έφοδο πραγματοποίησε η αστυνομία σε σειρά μαγαζιών διασκέδασης την Παρασκευή και Σάββατο βγάζοντας... λαβράκια.

Συγκεκριμένα σε πολλά από αυτά διαπιστώθηκε πως το ιδιωτικό πάργκινγκ που διατηρούσαν ήταν παράνομο, από τα οποία έβγαζαν παράνομα κέρδη.

Για τις συγκεκριμένες πράξεις συνελήφθησαν 15 άτομα, 9 από τους οποίους είναι παρκαδόροι και 6 υπεύθυνοι των καταστημάτων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ

“Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, από βραδινές ώρες της 29/03/2019 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 30/03/2019, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στην περιοχή των Αθηνών, του Ν. Ψυχικού και του Πειραιά.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη δεκαπέντε (15) ατόμων (ένδεκα ημεδαπών και τεσσάρων αλλοδαπών), εκ των οποίων οι εννέα (9) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι έξι (6) ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα”.

PARANOMA PARKING PARANOMA PARKING PARANOMA PARKING PARANOMA PARKING PARANOMA PARKING PARANOMA PARKING

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και πως συμβάλλουν στην προστασία των ζώων
Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης με αντικείμενο τα αθόρυβα πυροτεχνήματα και την υιοθέτησή τους κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων
Πυροτεχνήματα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Καιρός Πρωτοχρονιάς: Επέλαση ψύχους σε όλη τη χώρα με χιονοπτώσεις – Πιθανότητα χιονοκαταιγίδων στο βόρειο Αιγαίο
Ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται έως και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (τοπικά έως και σε πεδινά τμήματα) της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Αν. Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και του Βορείου Αιγαίου
Χιονάνθρωπος στη Λέσβο
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6