Ελλάδα

Βρέθηκε η 16χρονη που είχε εξαφανιστεί

Αίσιο τέλος είχε η αγωνία για τη 16χρονη Ντορίνα Φ., που είχε εξαφανιστεί στις 2 Δεκεμβρίου από τα Πετράλωνα. Το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (04.12.2016) στο κέντρο της Αθήνας.

Η Ντορίνα είχε εξαφανιστεί από τις 08:00 το πρωί της 2ας Δεκεμβρίου από το σπίτι της στην περιοχή των Πετραλώνων. Η φωτογραφία και τα στοιχεία της δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Χαμόγελο του Παιδιού με την ελπίδα κάποιος που την είχε δει να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Η περιπέτεια της ίδιας και η αγωνία της οικογένειάς της έληξε το απόγευμα της Κυριακής (04.12.2016) όταν βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και μεταφέρθηκε σε ασφαλές περιβάλλον.

Η περιπέτεια της Ντορίνας Φ., 16 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Ντορίνα εντοπίστηκε στο Κέντρο την Αθήνας και βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον.

To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Ντορίνα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχερά Χριστούγεννα με καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας – Χιόνια στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 13 βαθμούς, στο Ιόνιο, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο τους 16 με 17 και στην ανατολική νησιωτική χώρα τους 18 με 19 και στην Κρήτη τους 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Θεσσαλονίκη: «Ο γιος μου δεν φαίνεται στο βίντεο» λέει η μητέρα ενός από τα 6 άτομα που κατονόμασε για τον ομαδικό βιασμό της η 13χρονη
Το θέμα, όμως, είναι αν το συγκεκριμένο παιδί ήταν εκείνο που κατέγραφε τις εικόνες φρίκης από το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια τις «ανέβαζε» στο διαδίκτυο
Θλιμμένη γυναίκα