Ελλάδα

Πρέβεζα: Κεραυνός χτύπησε σπίτι – Κατέρρευσε τμήμα της στέγης και τοίχος, δείτε φωτογραφίες

Ο κεραυνός προκάλεσε διακοπή ρεύματος και την κατάρρευση εσωτερικού τοιχίου
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (28.03.2026) στην Πρέβεζα, όταν κεραυνός έπληξε σπίτι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα, τη στιγμή που το ζευγάρι από την Πρέβεζα κοιμόταν ανυποψίαστο. Όπως περιέγραψαν, άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο σαν να έπεσε «βόμβα». Κανένας τους δεν είχε καταλάβει πως κεραυνός χτύπησε το σπίτι τους.

Ο κεραυνός χτύπησε τη στέγη, ανοίγοντας τρύπα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει τμήμα της.

Από την σφοδρότητα του χτυπήματος, προκλήθηκαν ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού. Συγκεκριμένα έσπασε ο τοίχος πάνω από το τζάκι ενώ ο κεραυνός προκάλεσε και διακοπή ρεύματος.

preveza keravnos

preveza keravnos

Για καλή τύχη του ζευγαριού, ο κεραυνός χτύπησε λίγα εκατοστά μακριά από την κρεβατοκάμαρα στην οποία κοιμόντουσαν.

preveza keravnos

Οι ζημιές είναι εκτεταμένες, τόσο στη στέγη όσο και στο εσωτερικό της κατοικίας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, καθώς και των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της καταστροφής.

preveza keravnos

Παρά την ένταση του περιστατικού, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, με την οικογένεια να προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από το σοκ.

Πληροφορίες από prevezatoday.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 9
Απαλλάσσεται ο επιχειρηματίας που είχε καταγγείλει ο Σπύρος Μαρτίκας για απάτη – Στο εδώλιο πέντε κατηγορούμενοι
Δεν παραπέμπεται σε δίκη για τις κακουργηματικές πράξεις που του αποδίδονταν ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος - Τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους κρατούνται στον Κορυδαλλό
Περιπολικό