Ελλάδα

Βρέθηκε η σορός του υποπλοίαρχου στο ναυάγιο της Ζακύνθου

Ανασύρθηκε το μεσημέρι από ιδιώτες δύτες, η σορός του Τούρκου υποπλοιάρχου του φορτηγού πλοίου "Erol Senkaya", που αναποδογύρισε στις 19 Μαΐου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κυλλήνης και Ζακύνθου.


Η σορός μεταφέρθηκε με πλωτό σκάφος του λιμενικού στη Ζάκυνθο.

Από το «κουφάρι» του πλοίου, έχει ανασυρθεί νεκρός και ο καπετάνιος του Senkaya, ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται δύο μέλη του πληρώματος, ένας ναύτης και ένας λιπαντής.

Ρυμουλκό σκάφος έχει απομακρύνει το αναποδογυρισμένο πλοίο από τις ακτές της Ζακύνθου για λόγους ασφαλείας και το έχει οδηγήσει 25 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού.

Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Ζάκυνθο, μεταφέροντας 2.200 τόνους πυρηνόξυλο- ελαιοπυρήνα και συνολικά επέβαιναν σε αυτό 10 άτομα, εκ των οποίων τα έξι διασώθηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών αγνοούμενων ναυτικών

Εντοπίστηκε η σορός του καπετάνιου στο ναυάγιο της Ζακύνθου – Αγνοούνται άλλοι 3 ναυτικοί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας