Ελλάδα

Βρυξέλλες: Παραμένει κλειστό το αεροδρόμιο! Έκτακτες πτήσεις της AEGEAN

Ακυρώνονται έως και τις 30 Μαρτίου οι προγραμματισμένες πτήσεις της AEGEAN προς και από Βρυξέλλες, καθώς το αεροδρόμιο των Βρυξελλών παραμένει κλειστό. Διαβάστε αναλυτικά τις προγραμματισμένες πτήσεις.

Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα ξανανοίξει για επιβατικές πτήσεις πριν από την Τρίτη, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στην αίθουσα αναχωρήσεών του.

Για τη διευκόλυνση των επιβατών της η AEGEAN θα πραγματοποιήσει έκτακτες πτήσεις στις 29 και 30 Μαρτίου προς/από Λιλ στη Γαλλία.

Αναλυτικά οι πτήσεις έχουν ως εξής

Ημερομηνία Πτήση Δρομολόγιο Ώρες (Local)

– 29 Μαρτίου A3 628 Αθήνα – Λίλ 08:30-10:40

– 29 Μαρτίου A3 629 Λίλ – Αθήνα 11:30-15:30

– 30 Μαρτίου A3 628 Αθήνα – Λίλ 08:30-10:40

– 30 Μαρτίου A3 629 Λιλ – Αθήνα 11:30-15:30

Για τροποποιήσεις/κρατήσεις εισιτηρίων οι επιβάτες θα πρέπει να επικοινωνούν με τα κάτωθι τηλέφωνα πριν αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο της Λιλ:

Ελλάδα: 801 11 20000 (από σταθερό με αστική χρέωση), (+30) 210 6261000 (από κινητό).

Βέλγιο: (+32) 275 34710

Γαλλία: (+33) 170 031323 ή με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες θα πρέπει να οργανώσουν τη μετακίνησή τους προς/από το αεροδρόμιο της Λιλ με ίδια μέσα. Το αεροδρόμιο της Λιλ έχει καλή και συχνή σιδηροδρομική σύνδεση με τις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αλλαγές εισιτηρίων πραγματοποιούνται χωρίς τέλη και οι ακυρώσεις με πλήρη επιστροφή χρημάτων, για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς/ από τις Βρυξέλλες που έχουν εκδοθεί έως 21 Μαρτίου 2016 και με αρχική ημερομηνία ταξιδίου έως 31 Μαρτίου 2016 και με νέα ημερομηνία πτήσης έως 31 Μαΐου 2016.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η έρευνα για τους 335 επιπλέον θανάτους μετά την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία που πυροδότησε τη σύγκρουση στη Βουλή
«Έρχεστε αυθαίρετα και λέτε ότι υπάρχουν 300 επιπλέον θάνατοι στην περιοχή που αποδίδονται στον Daniel» είπε η υφυπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη απαντώντας στην αντιπολίτευση
Χωριό "φάντασμα" ο Βλοχός στο νομό Καρδίτσας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, ημέρα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Βλοχός καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ