Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 50χρονος, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα του στο διαμέρισμά τους στο Χαϊδάρι. σε μία υπόθεση δολοφονίας που έχει συγκλονίσει.
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 84χρονης, ενώπιον του ανακριτή φέρεται να επανέλαβε τους προανακριτικούς ισχυρισμούς του ότι δηλαδή αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του, για να τη λυτρώσει από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο κατηγορούμενος είχε καλέσει ο ίδιος τους αστυνομικούς μετά τη δολοφονία της μητέρας του λέγοντας ότι «κουράστηκα να την φροντίζω επιτέλους λυτρώθηκε από τα προβλήματα της».
Σημειώνεται πως σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.