Ελλάδα

Χαλάνδρι: 49χρονος Κινέζος κυνήγησε 3 ανήλικους με αυτοσχέδιο μαχαίρι

Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απειλή κατηγορείται ο 49χρονος Κινέζος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στην περιοχή του Χαλανδρίου το βράδυ του Σαββάτου (12.10.24), γιατί είχε στην κατοχή του ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος δύο 13χρονων και ενός ακόμα ανήλικου στην οδό Ακαρνανίας στο Χαλάνδρι, κρατώντας αυτοσχέδια κατασκευή αποτελούμενη από ένα κουζινομάχαιρο δεμένο σε ένα κομμάτι σίδερο μήκους 57 εκατοστών και άρχισε να τους κυνηγάει.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τον 49χρονο, ο οποίος στη θέα τους έριξε την αυτοσχέδια κατασκευή προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα