Site icon NewsIT
22:39 | 26.05.25

Χαλάνδρι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο του 45χρονου πέφτει στον κόσμο που περίμενε στη στάση λεωφορείου

Χαλάνδρι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το ΙΧ πέφτει στη στάση λεωφορείου το Χαλάνδρι / Φωτογραφία από τον ΣΚΑΪ

Newsit Newsroom

Ένα λεπτό μετά την πρόσκρουση, ο 45χρονος οδηγός κάνει όπισθεν και σαν να μη συμβαίνει τίποτα φεύγει από το σημείο

Βίντεο ντοκουμέντο, που αποτυπώνει καρέ – καρέ τη στιγμή που το αυτοκίνητο του 45χρονου πέφτει σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι, τραυματίζοντας τρεις γυναίκες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Δευτέρας (26.05.2025).

Στο βίντεο φαίνεται το μαύρο αυτοκίνητο να έχει «καρφωθεί» στη στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι, ενώ η μία γυναίκα, που είναι η 36χρονη, για την οποία οι γιατροί δίνουν ακόμη μάχη για να καταφέρουν να σώσουν το πόδι της, βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στο όχημα και την κολόνα.

Ένα λεπτό μετά την πρόσκρουση ο 45χρονος οδηγός κάνει όπισθεν και σαν να μη συμβαίνει τίποτα αποχωρεί από το σημείο, για να τον βρουν μερικά εκατοντάδες μέτρα μακριά, αιμόφυρτο με τραύμα από μαχαίρι.

 

Να σημειωθεί ότι τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών, για να διαπιστωθεί αν ο 45χρονος έπεσε επίτηδες πάνω στις γυναίκες.

Ο άνδρας είχε νοσηλευτεί το 2014 σε ψυχιατρικό ίδρυμα, καθώς είχε διαγνωστεί με μανία καταδίωξης, ενώ έγραφε καθημερινά ένα ημερολόγιο για δήθεν εχθρούς του.

Το σημείο όπου το όχημα του 45χρονου έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι

Το χρονικό

Ήταν 20 λεπτά πριν τις 8 το βράδυ της 24ης Μαΐου, όταν ο 45χρονος, οδηγώντας το αυτοκίνητο που ανήκει στον αδερφό του, πέρασε από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, προσπέρασε τη στάση όπου βρισκόταν κόσμος.

Στη συνέχεια, έκανε αναστροφή και μετά στην επιστροφή, έπεσε πάνω στη στάση, τραυματίζοντας σοβαρά στο πόδι μία 46χρονη και ελαφρά άλλες δύο κοπέλες.

Έπειτα, απομακρύνθηκε από το σημείο της παράσυρσης και κατευθύνθηκε μέχρι τη συμβολή των οδών Αγίας Βαρβάρας και Κόδρου, όπου ακινητοποίησε το αυτοκίνητο.

Ο 45χρονος που αυτοτραυματίστηκε στο Χαλάνδρι

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν στο σημείο τον εντόπισαν να φέρει τραύμα στον λαιμό και το στήθος, από τον αυτοτραυματισμό του με μαχαίρι, που βρέθηκε στο όχημα.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν ότι όταν βγήκε από το αυτοκίνητο φώναζε «σκοτώστε με»!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version