Ελλάδα

Χαλκιδική: 62χρονος μαχαίρωσε τον συμπέθερό του – Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα και οι δύο

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ιδιαίτερα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ μελών της ίδιας οικογένειας σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (8/1/2026) στην Αρναία Χαλκιδικής, όταν 62χρονος έκανε επίθεση και μαχαίρωσε με αιχμηρό αντικείμενο τον 51χρονο συμπέθερό του.

Η επίθεση σημειώθηκε έξω από το σπίτι του 51χρονου στη Χαλκιδική, όπου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξεκίνησε η συμπλοκή για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 51χρονος προσπάθησε να αφοπλίσει τον 62χρονο, ο οποίος, επίσης, τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 51χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, ενώ ο 62χρονος δράστης τραυματίστηκε και εκείνος από τη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να πάει μόνος του αρχικά στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, όπου εκεί ενημερώθηκε η αστυνομία και συνελήφθη. Έπειτα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της υγείας του 51χρονου είναι σταθερή, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πολυγύρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πλάκα: Θρίλερ με τους 4 τουρίστες στο κτίριο που έγινε η έκρηξη, θα πετούσαν το μεσημέρι για Αμερική και δεν εμφανίστηκαν – Αγωνία και για τους ηλικιωμένους
Αναζητούνται συνολικά έξι άτομα, ενώ μέσα στα χαλάσματα βρέθηκε γυναικεία τσάντα με ταξιδιωτικά έγγραφα, μία βαλίτσα και δύο διαβατήρια
Έρευνες στο κτίριο που κατέρρευσε 99
Ζεφύρι: Βίντεο από «ντου» αστυνομικών σε κρησφύγετο κυκλώματος που έκανε τηλεφωνικές απάτες – 700.000 ευρώ η λεία
Για να γίνουν πιο πειστικοί, χρησιμοποιούσαν ηχογραφημένο αυτοματοποιημένο μήνυμα του ΔΕΔΔΗΕ, σήμα έκτακτης ανάγκης ακόμη και ήχο σειρήνας περιπολικού
Έφοδος της ΕΛΑΣ στο Ζεφύρι για την εξάρθρωση κυκλώματος με τηλεφωνικές απάτες