Ελλάδα

Χαλκιδική: Ένας 16χρονος τραυματίστηκε από την προπέλα σκάφους που κυβερνούσε ο πατέρας του

Ο 16χρονος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης ενώ ο πατέρας του συνελήφθη

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας 16χρονος, με καταγωγή από τη Ρουμανία, ο οποίος τραυματίστηκε από την προπέλα σκάφους στη Χαλκιδική.

Το ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (05.07.2025) σε παραλία της περιοχής Γαλάζια Νερά Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Ο 16χρονος μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται.

Ο νεαρός τραυματίστηκε  από την προπέλα του σκάφους, το οποίο είχε εκμισθώσει και κυβερνούσε ο πατέρας του, στη θαλάσσια περιοχή Γαλάζια Νερά Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ο 16χρονος αρχικά διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από το Λιμενικό Φυλάκιο του Όρμου Παναγιάς που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο πατέρας για παράβαση του άρθρου 314 του ποινικού κώδικα «Σωματική βλάβη από αμέλεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη δημοσιογράφος που φέρεται να εκβίαζε την Ζέττα Μακρή - Της ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην γράφει εναντίον της
Ο δημοσιογράφος συνελήφθη το πρωί σε καφετέρια στο λιμάνι του Βόλου έχοντας στην κατοχή του προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει η βουλευτής
Eurokinissi 5
«Τσακίσου πήγαινε φέρε 150 ευρώ» - Οι εξοργιστικοί διάλογοι με τους τελωνειακούς στη Θεσπρωτία που «ξεσκόνιζαν» όσους δεν τους πλήρωναν ταρίφα
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στο τελωνείο Μαυροματίου χρησιμοποιούσαν ένα χάρτινο κουτί για να βάζουν τα χρήματα από τις μίζες που έπαιρναν
Χρήματα, όπλα, ναρκωτικά και «τιμοκατάλογος» μίζας για τους τελωνειακούς 4