Ελλάδα

Χαλκιδική: Κατατέθηκε νέο υπόμνημα με επιπλέον στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Νέο υπόμνημα στις ανακριτικές αρχές της Χαλκιδικής κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Συγκεκριμένα προσκόμισε στις ανακριτικές αρχές απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δημοτικού συμβουλίου και μια σειρά από μάρτυρες, που γνωρίζουν το καθεστώς αδειοδότησης του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκδικικής.

«Έχουμε προτείνει κάποιους μάρτυρες, που σχετίζονται με το κομμάτι της έρευνας, που γίνεται κατά του δήμου Κασσάνδρας, είναι άνθρωποι ενεργοί και εκλεγμένοι και θα καταθέσουν θέματα σχετικά με όλο αυτό το κομμάτι των λούνα παρκ και κυρίως με οικονομικά ζητήματα», τονίζει ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ η οικογένεια του 19χρονου επιδιώκει τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου και σε άλλα πρόσωπα.

Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε και νέα στοιχεία σήμερα (18.10.2024) στην ανακρίτρια Πολυγύρου, όπου ήδη βρίσκεται η δικογραφία για το θάνατο του γιου του. Τρία πρόσωπα αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Η ανθρωποκτονία του Γιάννη δεν προκύπτει από πράξεις και παραλείψεις ενός, υπάρχουν πολλοί συμμέτοχοι ο καθένας απόλυτη μεριά που του αναλογεί», ήταν τα λόγια του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας, Απόστολου Αγγελάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίωξη στον 37χρονο και στην 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της - Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη στη Θεσσαλονίκη
Η 24χρονη μητέρα συνελήφθη άμεσα, ενώ οι Αρχές κατάφεραν και εντόπισαν τον 37χρονο στα σύνορα στον Προμαχώνα, καθώς ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει τη χώρα για τη Βουλγαρία
Η μητέρα και ο σύντροφός της που κατηγορούνται ότι βίαζαν το παιδί 7
Ισχυρός σεισμός στην Καλαμάτα 4,7 Ρίχτερ: «Δεν ενεργοποιήθηκε το ρήγμα που είχε δώσει 6 Ρίχτερ το 1986», λέει ο Παπαζάχος
Κοντά στην Μεσσήνη το επίκεντρο, έγινε αισθητός σε Πάτρα, Σπάρτη και Τρίπολη - Στα 23 χιλιόμετρα το εστιακό της βάθος - 10 λεπτά μετά τον κύριο σεισμό έγινε μετασεισμός μεγέθους 2,5 Ρίχτερ
Χάρτης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
8
26 κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας: Σε ποιους δήμους υπάρχει υψηλός κίνδυνος μόλυνσης
Πέραμα, Αγία Βαρβάρα, Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Κιλελέρ Λάρισας σε «συναγερμό» για επικείμενα κρούσματα – Για κάθε έναν που εμφανίζει συμπτώματα αντιστοιχούν άλλοι 140 ασθενείς που είναι ασυμπτωματικοί
Κουνούπι