Ελλάδα

Χαλκιδική: Κατατέθηκε νέο υπόμνημα με επιπλέον στοιχεία για τον θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Νέο υπόμνημα στις ανακριτικές αρχές της Χαλκιδικής κατέθεσε ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι.

Συγκεκριμένα προσκόμισε στις ανακριτικές αρχές απομαγνητοφωνημένα πρακτικά δημοτικού συμβουλίου και μια σειρά από μάρτυρες, που γνωρίζουν το καθεστώς αδειοδότησης του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκδικικής.

«Έχουμε προτείνει κάποιους μάρτυρες, που σχετίζονται με το κομμάτι της έρευνας, που γίνεται κατά του δήμου Κασσάνδρας, είναι άνθρωποι ενεργοί και εκλεγμένοι και θα καταθέσουν θέματα σχετικά με όλο αυτό το κομμάτι των λούνα παρκ και κυρίως με οικονομικά ζητήματα», τονίζει ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ η οικογένεια του 19χρονου επιδιώκει τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου και σε άλλα πρόσωπα.

Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε και νέα στοιχεία σήμερα (18.10.2024) στην ανακρίτρια Πολυγύρου, όπου ήδη βρίσκεται η δικογραφία για το θάνατο του γιου του. Τρία πρόσωπα αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

«Η ανθρωποκτονία του Γιάννη δεν προκύπτει από πράξεις και παραλείψεις ενός, υπάρχουν πολλοί συμμέτοχοι ο καθένας απόλυτη μεριά που του αναλογεί», ήταν τα λόγια του συνηγόρου υποστήριξης της κατηγορίας, Απόστολου Αγγελάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνη: Ο 17χρονος Πολωνός σκότωσε την 16χρονη και μετά έκανε αναρτήσεις από το κινητό της – «Βλέπουν» συνεργούς οι Αρχές
«Αν γυρίσω σε 5 λεπτά, θα έχω τσακωθεί άγρια μαζί του» ήταν τα τελευταία λόγια της νεαρής κοπέλας στη μητέρα της πριν συναντήσει τον 17χρονο δολοφόνο της
Το 16χρονο θύμα δολοφονίας
Διακόπτεται σταδιακά η ύδρευση στις Βούτες, 20 αυτοψίες σε πηγάδια - Πώς γίνεται η «αφυδάτωση» της περιοχής για να αντιμετωπιστούν οι ρωγμές
Για τρίτη ημέρα το φαινόμενο των ρηγματώσεων δείχνει στάσιμο - Σε εφαρμογή τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη την Πρωτομαγιά
Βούτες Ηρακλείου