Ελλάδα

Χαμός σε γάμο στην Εύβοια: Νύφη και γαμπρός μπήκαν στη δεξίωση με μηχανή

Με μηχανή πήγε και στην εκκλησία ο γαμπρός, ενώ η νύφη με πιο παραδοσιακό τρόπο

Μία είσοδο διαφορετική από όλες τις άλλες επέλεξε να κάνει ένα νεαρό ζευγάρι στην Εύβοια που, μετά τον γάμο του, κατέφθασε στη δεξίωση με μία μηχανή.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο εν λόγο γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (12.07.2025) και πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Αυλωνάρι Ευβοίας, το οποία βρίσκεται ανάμεσα στην Κύμη και στο Αλιβέρι.

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει τη διαφορά συνδύασε την ομορφότερη ημέρα της κοινής του πορείας με την αδυναμία του γαμπρού για τις μοτοσικλέτες. Έτσι, αρχικά έφτασαν μπροστά από την εκκλησία προκειμένου να πραγματοποιηθεί το μυστήριο, οι φίλοι του με τις δικές τους μηχανές, προκαλώντας μεγάλο χαμό. Το ίδιο έκανε βέβαια και ο «πρωταγωνιστής» της βραδιάς.

Ο γάμος αυτός θα μείνει αξέχαστους στους καλεσμένους Ο γάμος αυτός θα μείνει αξέχαστους στους καλεσμένους Παρόλα αυτά, η νύφη κατέφθασε στην εκκλησία με άλλον τρόπο πιο… παραδοσιακό, με συνοδεία ζωντανής μουσικής και συνοδευόμενη από τα μέλη της οικογένειάς της.

Λίγο αργότερα, όταν ολοκληρώθηκε ο γάμος, οι νεόνυμφοι είχαν ετοιμάσει μία ακόμα έκπληξη στους καλεσμένους τους, καθώς μπήκαν στη γαμήλια δεξίωση με τη μηχανή του γαμπρού και ενθουσίασαν τους πάντες που βρίσκονταν εκεί για να διασκεδάσουν μαζί τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μάχη» για τη ζωή δίνει πέντε ημερών βρέφος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το μωρό ταξίδεψε από τη Ρόδο με το αεροσκάφος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο» αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
πόδια μωρού
«Δεν υπήρχε lane assist» λέει δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Ρουμανία
Σύμφωνα με τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στο βαν που νοίκιασε ο οδηγός προκειμένου να ταξιδέψει οδικώς στη Γαλλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα αντιμέτωπη με την Λυών, δεν υπήρχε lane assist
Το τροχαίο δυστύχαημα των οπαδών του ΠΑΟΚ
8