Ελλάδα

Χανιά: 35χρονος δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι την ώρα που οδηγούσε μηχανή

Ο 35χρονος κατάφερε να αποφύγει το χτύπημα με το τσεκούρι το οποίο κατέληξε να χτυπήσει τη μπαγκαζιέρα της μηχανής

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε χθες (01.05.2025) το βράδυ στα Χανιά ένας άνδρας, καθώς δέχτηκε επίθεση με τσεκούρι.

Το περιστατικό συνέβη περίπου τα μεσάνυχτα στα Χανιά την ώρα που ένας 35χρονος κινείτο με το μηχανάκι του σε δρόμο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ενώ ήταν εν κινήσει, δέχτηκε από δύο άτομα, επίθεση η οποία θα μπορούσε να ήταν δολοφονική καθώς ο ένας από τους δράστες κρατούσε τσεκούρι στα χέρια του και ο άλλος ένα κοπίδι, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr.

Αντανακλαστικά ο 35χρονος κατάφερε να αποφύγει το χτύπημα με το τσεκούρι το οποίο κατέληξε να χτυπήσει τη μπαγκαζιέρα του δικύκλου.

Ο έντρομος Χανιώτης πήρε τηλέφωνο την αστυνομία η οποία επενέβη και συνέλαβε τους δυο δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι αραβικής καταγωγής και είχαν σκοπό τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στους δράστες, ηλικίας 30 και 33 ετών, το τσεκούρι, 3 χαρτοκόπτες και 3 κατσαβίδια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Global Sumud Flotilla: Απεργία πείνας ξεκινούν 11 μέλη της ελληνικής αποστολής
«Αυτή είναι για εμάς μία αυτονόητη στάση αλληλεγγύης. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στον παλαιστινιακό λαό και σε κάθε μελλοντική αποστολή που θα συνεχίσει τον δρόμο για μια ελεύθερη Παλαιστίνη»
Ιστιοπλοϊκά σκάφη, μέλη της Global Sumud Flotilla που έχει ως στόχο να φτάσει στη Γάζα και να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ 1
«Πήγα από εκεί γιατί είχαν γίνει πριν πολλές οχλήσεις» λέει ο 31χρονος που κατηγορείται για το ξυλοδαρμό της οικογένειας για τα ενοίκια
Μιλώντας στο newsit.gr ισχυρίζεται ότι οι ενοικιαστές του είναι «επαγγελματίες ψεύτες». Παράλληλα αναφέρει ότι τα οφειλούμενα είναι πολύ περισσότερα από όσα λένε τα μέλη της οικογένειας
Σπίτι 6