Ελλάδα

Χανιά: Καταγγελία για ασέλγεια 14χρονης από γιατρό κατασκήνωσης

Αστυνομικοί μετά από προκαταρκτική έρευνα και διασταύρωση στοιχείων, το πρωί της Τρίτης συνέλαβαν τον 60χρονο γιατρό

Γονείς ενός παιδιού 14 ετών κατήγγειλαν στην αστυνομία Χανίων ότι η κόρη τους έπεσε θύμα ασέλγειας από έναν γιατρό σε παιδική κατασκήνωση της περιοχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, οι γονείς του παιδιού την Παρασκευή (25.7.2025) ανέφεραν στις αστυνομικές αρχές ότι ο γιατρός της παιδικής κατασκήνωσης που πήγαινε η κόρη τους στα Χανιά προέβη σε ασελγείς πράξεις στην 14χρονη κόρη τους.

Αστυνομικοί μετά από προκαταρκτική έρευνα και διασταύρωση στοιχείων, το πρωί της Τρίτης συνέλαβαν τον 60χρονο γιατρό ο οποίος – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – φέρει την ειδικότητα του γυναικολόγου.

Πάντως οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να «ξεσκονίσουν» κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που χρησιμοποιούσε ο γιατρός ερευνώντας και το αν υπήρξαν και άλλα ανάλογα περιστατικά σε ανήλικα παιδιά στην κατασκήνωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ με διπλή πτώση 27χρονης από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Μαρούσι - Νοσηλεύεται τραυματισμένη
Τη στιγμή του συμβάντος βρισκόταν στο διαμέρισμα και ένας άντρας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τον σύζυγό της, με τον οποίο φέρεται να συγκατοικούσε η γυναίκα
Περιπολικό
Απόπειρα ληστείας και επίθεση με καλάσνικοφ στην Αιτωλοακαρνανία - «Απείλησαν τη μητέρα μου “αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω”»
Τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι σε οικογένεια, χτύπησαν τον πατέρα, απείλησαν και προσπάθησαν να δέσουν τη μητέρα και πυροβόλησαν με όπλο τον γιο
Αιτωλοακαρνανία