Ελλάδα

Χανιά: Σε κατάσταση αμόκ 46χρονος – Απείλησε με σκεπάρνι την πρώην του και τον σύντροφο της

Τον κατηγορεί ότι βιάζει τις κόρες του

Στο αυτόφωρο οδηγείται ένας 46χρονος στα Χανιά, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (16.01.2025) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του, για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος της ίδιας και του νυν συντρόφου της.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, ο 46χρονος Χανιώτης, σε κατάσταση αμόκ, φέρεται να απείλησε τόσο την εν διαστάσει σύζυγό του, όσο και τον σύντροφό της ότι θα τους σκοτώσει, υποστηρίζοντας ότι δύο από τα πέντε παιδιά του κακοποιούνται σεξουλικά από τον άντρα.

Τα ίδια υποστήριξε και κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος έχει υποβάλλει προ ημερών και σχετική καταγγελία για την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών από τον σύντροφο της μητέρας.

Συνολικά το ζευγάρι που βρίσκεται σε διάσταση, έχει πέντε παιδιά, ανήλικα ενώ απασχολεί εδώ και χρόνια τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές για ενδοοικογενειακά επεισόδια. Μάλιστα η επιμέλεια των παιδιών ανά διαστήματα αφαιρείται και από τους δύο, ενώ τα κορίτσια έχουν φιλοξενηθεί για μεγάλα διαστήματα σε ιδρύματα και δομές.

Πάντως η 44χρονη μητέρα στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της, διαψεύδοντας ότι τα κορίτσια κακοποιούνται ενώ για την υπόθεση αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Την είχαν ξαναχτυπήσει στο παρελθόν δύο σύντροφοί της» αποκαλύπτει η εργοδότρια της 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Κορωπί
Αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ και συνήλθε η 40χρονη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου έφαγε το πρώτο της γεύμα μετά το περιστατικό με τον 50χρονο
Το ζευγάρι στο Κορωπί
Πόσο ασφαλή είναι τα ελληνικά μουσεία – Οι παγκόσμιες ανησυχίες που προκλήθηκαν από την κλοπή στο Λούβρο
Οι διευθυντές από το Μουσείο Ακρόπολης, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο, αλλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων λένε την άποψή τους
πολεμικό μουσείο