Ελλάδα

Χανιά: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 15χρονη – Βρέθηκε μεθυσμένη και με τραύματα

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ βρήκαν το κορίτσι και αμέσως ειδοποίησαν ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Σε κωματώδη κατάσταση και γεμάτη αίματα, μεταφέρθηκε μία 15χρονη στο νοσοκομείο των Χανίων, η οποία είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια τραυματίστηκε σοβαρά.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (12.10.2025) όταν η 15χρονη βγήκε βόλτα με τις φίλες της στο κέντρο των Χανίων. Τότε ήπιε πολύ αλκοόλ με αποτέλεσμα να νιώσει έντονη αδιαθεσία.

Οι φίλες της, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία καθώς συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούν να την βοηθήσουν. Ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο όπου βρήκαν το κορίτσι ξαπλωμένο σε παγκάκι και με σοβαρά τραύματα.

Οι φίλες της υποστήριξαν πως λόγω της μέθης της, έπεσε από σκάλες και χτύπησε.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε και παρέλαβε την άτυχη 15χρονη μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Για το περιστατικό συνελήφθη η 41χρονη μητέρα του κοριτσιού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πληροφορίες από cretapost.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χαλάει» ο καιρός τις επόμενες ημέρες: Βροχές, καταιγίδες και νέα βουτιά της θερμοκρασίας – Οι 7 περιοχές που θα επηρεαστούν
Η πρόγνωση καιρού μέχρι την Παρασκευή - Έως 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι - Τα δυτικά και τα βόρεια θα βρεθούν κυρίως στο επίκεντρο των έντονων καιρικών φαινομένων
Βροχή
Πάνος Ρούτσι για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη: «Θέλουν να μας διώξουν, να σβήσουν τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών»
«Δεν ενοχλούμε κανέναν, ο πρωθυπουργός φάνηκε θυμωμένος από την πρόσφατη δικαίωσή μου», τόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου Ντενίς που «έφυγε» στην τραγωδία των Τεμπών
Πάνος Ρούτσι
72