Ελλάδα

Χανιά: Τέσσερις νεαροί έκλεψαν 1.160 λίτρα πετρελαίου και δύο μπαταρίες από φορτηγά μηχανήματα έργων

Συνελήφθησαν οι τρεις - Δύο ανήλικοι μεταξύ των κατηγορούμενων

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται τέσσερις νεαροί, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, οι οποίοι κατηγορούνται για τρεις κλοπές ποσοτήτων καυσίμων από φορτηγά μηχανήματα έργων, στην Κρήτη.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» λίγα λεπτά μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (03.05.25) όταν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου Κρήτης διαπίστωσαν πως οι δράστες έκλεψαν ποσότητες πετρελαίου και μπαταρίες από φορτηγά μηχανήματα δημοσίων έργων.

Οι δράστες που ταυτοποιήθηκαν είναι δύο 17χρονοι, ένας 18χρονος και ένας 19χρονος, με τους τρεις να εντοπίζονται και να συλλαμβάνονται.

Από την αστυνομική έρευνα πρόκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 11.05.2025 έως 03.06.2025 νυχτερινές ώρες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, μετέβησαν σε εργοτάξιο εταιρείας σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου και αφαίρεσαν συνολικά 1.160 λίτρα πετρελαίου από φορτηγά μηχανήματα έργων και δύο μπαταρίες φορτηγών, συνολικής αξίας σχεδόν 2.500 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Για τις μετακινήσεις τους και τη μεταφορά των ποσοτήτων καυσίμων χρησιμοποίησαν κατά περίπτωση δύο φορτηγά.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν οι τέσσερις δράστες, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι τρεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δοχεία με ποσότητες πετρελαίου και οι δύο μπαταρίες φορτηγών.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τα δύο φορτηγά ως μέσα τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι 8 περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες - Ιδανικές για μπάνιο οι ζεστές θάλασσες - Ο καιρός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος
Θερμότερες κατά 2 με 3 βαθμούς οι ελληνικές θάλασσες από τις φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες - Ο υδράργυρος συνεχίζει την ανηφόρα έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος
Η ζέστη στέλνει κόσμο στις παραλίες