Ελλάδα

Χωρίς τρόλεϊ και λεωφορεία η Αθήνα την Παρασκευή – Οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία για τα Τέμπη

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ καλούν τα μέλη τους στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Χωρίς τρόλεϊ και λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα την Παρασκευή (28.02.2025), καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη.

Συγκεκριμένα 24ωρη απεργία αποφάσισαν, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Παρασκευή, καθώς συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη. Την ημέρα της απεργίας εξάλλου  Μετρό, Τραμ κι Ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 09.00 έως τις 17.00.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ απαιτούν-διεκδικούν «Όχι άλλα Τέμπη, δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές» και καλούν τα μέλη τους στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 23
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10