Ελλάδα

Χωρίς τρόλεϊ και λεωφορεία η Αθήνα την Παρασκευή – Οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στην απεργία για τα Τέμπη

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ καλούν τα μέλη τους στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Χωρίς τρόλεϊ και λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα την Παρασκευή (28.02.2025), καθώς οι εργαζόμενοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τα Τέμπη.

Συγκεκριμένα 24ωρη απεργία αποφάσισαν, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Παρασκευή, καθώς συμπληρώνονται δύο χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη. Την ημέρα της απεργίας εξάλλου  Μετρό, Τραμ κι Ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 09.00 έως τις 17.00.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ απαιτούν-διεκδικούν «Όχι άλλα Τέμπη, δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές» και καλούν τα μέλη τους στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας