Ελλάδα

Ύδρα: 15.000 ευρώ σε 58χρονο που πέταξε γάτα από ταράτσα

Σοκαριστικό περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στη Ύδρα. Ένας 58χρονος πέταξε μία γάτα από ταράτσα, ύψους 8 μέτρων, με αποτέλεσμα το ζώο να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, o 58χρονος έτρωγε με την παρέα του σε εστιατόριο της Ύδρας. Η γάτα φέρεται να ανέβηκε στο πιάτο του και τότε εκείνος την έσπρωξε και έπεσε από την ταράτσα στο κενό από ύψος 8 μέτρων.

Το άτυχο ζώο προσγειώθηκε στα πόδια τουρίστριας, ενώ το σημείο στο πλακόστρωτο γέμισε αίματα. Το γατάκι τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια η γυναίκα έκανε καταγγελία στην αστυνομία του νησιού, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η σύλληψη του 58χρονου.

Ο άνδρας εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος του επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αταίριαστοι»:

 

με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Γονείς ζητούν την οριστική απομάκρυνση της παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ζακύνθου
Πρόκειται για την παιδίατρο που είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων επειδή είχε εφημερία την ημέρα που διακομίστηκε στα επείγοντα το βρέφος με μηνιγγίτιδα το οποίο εν τέλει μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Ρίο
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο 5