Ελλάδα

Ζεφύρι: Συνελήφθησαν δύο νεαροί επειδή πυροβολούσαν στον αέρα

Δύο άτομα, ηλικίας 23 και 18 ετών, συνελήφθησαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (23.4.2022) στο Ζεφύρι από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ επειδή πυροβολούσαν στον αέρα και κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα της περιπολίας τους στο Ζεφύρι, οι άνδρες της ΟΠΚΕ άκουσαν πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο από όπου προέρχονταν για να εντοπίσουν ένα αυτοκίνητο, ακινητοποιημένο στη μέση του δρόμου, και τους κατηγορουμένους να έχουν βγει από αυτό και να έχουν στραμμένα τα όπλα τους προς τον ουρανό.

Τους ακινητοποίησαν και σε έλεγχο που τους έκαναν, βρήκαν στην κατοχή τους και εντός του αυτοκινήτου: πιστόλια κρότου, γεμιστήρες, 24 φυσίγγια κρότου και μεταλλικοί προσαρμογείς για εκτόξευση φωτοβολίδων, ενώ από το οδόστρωμα περισυλλέχθηκαν 19 κάλυκες από φυσίγγια κρότου. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο τους ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Η Μάγια δεν θα βλάψει κανέναν πια» λέει η πλευρά του 17χρονου δολοφόνου στην Πολωνία υποστηρίζοντας ότι η 16χρονη του έκανε bullying
«Η Μάγια δεν ήταν πίσω από τον λογαριασμό που σαρκάζαμε τον 17χρονο» απαντά η μαθήτρια που καταγγέλεται ότι μαζί με τη νεκρή Μάγια του έκαναν bullying
Η άτυχη Μάγια που δολοφονήθηκε στην Πολωνία από τον 17χρονο