Ελλάδα

Ζητά τους μισθούς του αλλιώς θα πέσει!

Από το κατάστρωμα πλοίου απειλεί να πέσει ναυτικός.

 

Πρόκειται για τον 46χρονο υπολοστρόμο του Αλέξανδρο Καρανικόλα. Ο ναυτικός εργαζόταν στο πλοίο «Ροδάνθη» της GA Ferries, μέχρι την κατάσχεση του πλοίου. Αν η εταιρεία του Γεράσιμου Αγούδημου δεν του πληρώσει τα δεδουλευμένα που του οφείλει απειλεί ότι θα πέσει στο κενό.

 Στο πλοίο βρίσκονται λιμενικοί και προσπαθούν να τον πείσου να μην το κάνει. Παράλληλα προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με την εταιρεία για να του πληρώσουν τα λεφτά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητα ερωτήματα για το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με θύματα πατέρα και 13χρονο γιο - «Έχουμε τρελαθεί, λένε ότι έφταιγε το φορτηγό»
Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία - Γιος και μητέρα που ανασύρθηκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου τους, νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη