Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Α, ρε Ξενοφώντα! Σκισμένες τέντες στη Γλυφάδα, πεσμένα δέντρα στο Χαλάνδρι! [pics]

Α, ρε Ξενοφώντα! Σκισμένες τέντες στη Γλυφάδα, πεσμένα δέντρα στο Χαλάνδρι! [pics]

Περιμένοντας τον μεσογειακό κυκλώνα στο νότιο Ιόνιο, εξακολουθεί να σαρώνει η κακοκαιρία με τους πολύ θυελλώδεις ανέμους που ξηλώνουν διάφορα αντικείμενα στο πέρασμά τους.

Σε πολλές περιοχές της Αττικής έχουν πέσει δέντρα και κάδοι… πάνε κι έρχονται στους δρόμους, με την Πυροσβεστική να έχει σε ένα 24ωρο κοντά 530 (!) κλήσεις για κοπές δέντρων και αφαιρέσεις αντικειμένων από την κακοκαιρία. Και αυτό μόνο στην Αττική!

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική, έχουν συγκροτηθεί και επιχειρούν 40 συνεργεία με 80 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Στην Άνω Γλυφάδα η μανία των ανέμων ξήλωσε τέντες διαμερισμάτων πολυκατοικιών

Και από τα νότια προάστια της Αττικής στα βόρεια και πιο συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι, τα 9 και 10 μποφόρ ξερίζωσαν ακόμη και δέντρα από τα πεζοδρόμια, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

Κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή (28.9.2018) όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Αττικής λόγω του κύματος κακοκαιρίας που χτυπάει όλη την χώρα.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα μείνουν κλειστά τα σχολεία στα νότια προάστια, αλλά τελικά, όπως πρώτα σας ενημέρωσε το newsit.gr, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία, δηλαδή δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, καθώς και τα νηπιαγωγεία. Στην απόφαση συμπεριλαμβάνονται και τα ιδιωτικά σχολεία.

Αγκυροβολημένα τα πλοία στα λιμάνια

Για ακόμη μια μέρα είναι δεμένα τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που σαρώνουν όλη τη χώρα και κατά τόπους φτάνουν ακόμη και τα 10 μποφόρ!

Κλειστή είναι και η γραμμή Παλούκια – Πέραμα όπως και το Ρίο – Αντίρριο. Δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό.

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο! Άνεμοι σε επίπεδο θύελλας – Ο Μεσογειακός κυκλώνας είναι εδώ!

Με νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων η ΕΜΥ προειδοποιεί για την κακοκαιρία που χτυπάει ήδη τη χώρα. Επίσης, ο μεσογειακός κυκλώνας θα χτυπήσει από το βράδυ της Παρασκευής την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Το σκηνικό της κακοκαιρίας συνθέτουν θυελλώδεις άνεμοι έως και 10 μποφόρ στα πελάγη και ισχυρές καταιγίδες σε Ιόνιο και ανατολικά ηπειρωτικά.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις