Κόσμος

6,4 Ρίχτερ και προειδοποίηση για τσουνάμι στην Ιαπωνία

Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Οκινάουα και οι ιαπωνικές αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι με κύματα 50 εκατοστών.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 22:28 τοπική ώρα (16:28 ώρα Ελλάδας) και είχε μικρό εστιακό βάθος, μετέδωσε ο κρατικός ραδιοφωνικός σταθμός NHK.

Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι με κύματα που μπορεί να φτάσουν και τα 50 εκατοστά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πίτερ Σάλιβαν πέρασε άδικα 38 χρόνια για μία δολοφονία που δεν έκανε: «Θα μου φόρτωναν 35 βιασμούς αν δεν ομολογούσα»
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του άνδρα που φυλακίστηκε για το φόνο της 21χρονης Νταϊάν Σίνταλ που δεν διέπραξε, τα βασανιστήρια, η ψυχολογική βία και η ζωή μετά την αθώωση
Peter Sullivan