Κόσμος

Αίγυπτος: Παρατείνονται κατά μία ημέρα οι προεδρικές εκλογές

Οι προεδρικές εκλογές στην Αίγυπτο, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν χθες και σήμερα, παρατάθηκαν κατά μία ημέρα, ως την Τετάρτη «ώστε να επιτραπεί στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό (πολιτών) να ψηφίσουν», μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της χαμηλής συμμετοχής των ψηφοφόρων που παρατηρήθηκε και σήμερα, δεύτερη ημέρα της ψηφοφορίας.

Ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της χώρας Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι, που ανέτρεψε τον Ιούλιο του 2013 τον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, εμφανίζεται ως το φαβορί να κερδίσει στις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίγυπτος: 126 υποστηρικτές του Μόρσι καταδικάστηκαν σε 10ετή κάθειρξη

Φυλακή σε 36 φοιτητές για συμμετοχή σε διαδηλώσεις υπέρ του Μόρσι

Αίγυπτος: Φυλακή σε 102 υποστηρικτές του Μόρσι

Δυο νεκροί και δεκάδες τραυματίες στο Κάιρο – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 2
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1