Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Απίστευτη μεταμόρφωση! Έχασε 89 κιλά σε 10 μήνες – Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή [pics]

Απίστευτη μεταμόρφωση! Έχασε 89 κιλά σε 10 μήνες – Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή [pics]

Άλλος άνθρωπος πλέον ο Ross Gardner από τη Φλόριντα που έχασε 89 κιλά μέσα σε 10 μήνες.

Όταν ήταν νέος εργαζόταν ως σερβιτόρος και μετά τις πολύωρες βάρδιες έτρωγε junk food και έπινε πολύ.

Κατανάλωνε περίπου 15.000 θερμίδες την ημέρα και μέσα σε 5 χρόνια πήρε 89 κιλά. “Δεν αναγνώριζα το πρόσωπό μου όταν κοίταζα τον καθρέφτη. Ήμουν τεράστιος. Δεν έβγαζα την μπλούζα μου μπροστά σε κάνεναν. Ντρεπόμουν πάρα πολύ”, σημειώνει ο 39χρονος.

Αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια όταν αναγκάστηκε να πληρώσει αεροπορικά εισιτήρια για 2 θέσεις σε πτήση για τις Μπαχάμες εξαιτίας του βάρους του. 

 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ross Gardner (@dr_rossg) στις

Πήγε σε διατροφολόγο και του είπε ότι θα πέθαινε σε 3 χρόνια αν συνέχιζει να ζει όπως ζούσε. Αυτά τα λόγια τον κινητοποίησαν να αλλάξει τρόπο ζωής.

“Συνειδητοποίησα τι έκανα στο σώμα μου και αποφάσισα να κάνω μεγάλες αλλαγές. Μείωσα τι θερμίδες που κατανάλωνα από 15.000 σε 2.500 και μέσα σε 10 μήνες έχασα πολλά κιλά”.

 

 

Εκτός από το junk food, ο Ross έκοψε το αλκοόλ και το κάπνισμα και άρχισε να πηγαίνει εντατικά στο γυμναστήριο. Λόγω της ακραίας απώλειας βάρους, έπρεπε παράλληλα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος.

“Ήταν ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι, αλλά πλέον αισθάνομαι άλλος άνθρωπος”, σημειώνει ο 39χρονος που γράφτηκε σε ιατρική σχολή και επανεκπαιδεύτηκε στη χειροπρακτική για να βοηθήσει άλλος ανθρώπους. 

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε